Bodybuilding & konkurrencer

ATLET FORLØB

Jeg har dyrket naturlig bodybuilding på højt plan siden 2015. i 2017 vandt jeg Danmarksmesterskaberne under DFNA og i 2018 verdensmesterskaberne i middleweights (-80) under det naturlige forbund WNBF i USA og vandt min pro license. Jeg har stadig min pro debut som venter til denne dag. Jeg har sidenhen haft mange atleter både på den danske scene, men også udenlandske. Med både et danmarksmesterskab win, bronze, sølv og guldmedaljer. Samt et udenlands mesterskab i womens bodybuilding.

Bodybuilding er min niche og virkelig noget jeg synes er spændende, sjovt og motiverende at dyrke.

Det er en ekstrem sport at dyrke, så det er selvfølgelig ikke for alle. 

Får at kunne yde og levere den bedste oplevelse og service foretrækker jeg at have arbejdet sammen i 6+ måneder inden en prep start. Så fundamentet er lagt og vi har et godt workflow, samt du er indforstået med hvad der kræves af dig på alle fronter. Der kan selvfølgelig være tilfælde hvor det ikke kræves. Men som udgangspunkt er det at foretrække.

Hvis du har en drøm om at stå på en scene og tænker at jeg kunne være den rette coach for dig. Så er du velkommen til at ansøge om et atlet forløb.

 

Ansøg om samarbejde

Hvis du har et ønske om et potentielt samarbejde, og tror at jeg vil kunne løfte opgaven sammen med dig – så tøv endelig ikke med at tage kontakt. 

Der vil altid være mulighed for en uforpligtende samtale enten face2face eller over telefon afhængig af dit forløb. Hvor vi i detaljen kan snakke mere i dybden om dine tanker, ønsker, behov, historik, målsætninger og forventningsafstemme.

Fysisk træning

Rask – Randers Sportsklinik
Toldbodgade, 88 
8930 Randers 

Kontakt mig

Kontakt@ipsenfitness.dk

Kontaktinformation
Om dig
Hvilken ydelse søger du?